MountGreen - voor kleur in huis en tuin en een groenere wereld

Onze missie is de schoonheid van de natuur bij mensen thuisbrengen en uitgeput land haar schoonheid teruggeven. Dat vullen we in door bijzondere planten te verkopen en 1 per plant aan landrestauratie* te doneren.

De planten kweken we in potjes van maiszetmeel. Voorzien van een kaartje met achtergrondinformatie, verpakken we de planten in een elegant (venster)doosje en leveren ze af als brievenbuspost bij jou op de deurmat. Of als cadeau met jouw persoonlijke tekst, op de deurmat van iemand anders. Zelf overhandigen kan natuurlijk ook.

Wat je met aandacht geeft, wordt goed verzorgd. En wat je goed verzorgt, komt tot bloei. Daarom MountGreen - plants for the future.


Ons verhaal in beeld:
*Volgens de Verenigde Naties heeft méér dan 50% van het wereldwijde landbouwareaal te maken met bodemdegradatie. Slecht landgebruik heeft niet alleen grote gevolgen voor mens en natuur ter plekke. Een lagere productiviteit remt ook de economische groei. Door te investeren in landrestauratieprojecten initiëren we de transitie van gedegradeerd naar vruchtbaar land. Ecologische groei doet de rest en brengt uitgeput land weer tot leven. En daar plukt iedereen de vruchten van.