Flip Cup En Twee Vuile Schenkingen

Mijn allereerste canvas om op te schilderen. Ik kan je niet vertellen hoe opgewonden en nerveus ik was. Het is een flinke investering om hier canvas te importeren. Ik had een idee voor wat ik wilde doen. Een driekoppig plan en zoals gewoonlijk kun je met me mee lachen als die plannen weer helemaal mis gaan.

Door verschillende kleuren te mengen, waaronder wat wit, kan een gradueel effect op het canvas worden gecreëerd. Begin met lichtere kleuren, dan meer middentonen en dan donkerder. Oké, dat is het idee. De middelste beker kan een flip-beker zijn en dan kunnen de buitenste bekers vuile schenkingen zijn.

Het blijkt dat ik het verkeerde dacht! Welke maat dacht ik dat het canvas was? Ik had genoeg verf in die drie kopjes om het hele bureau te schilderen. Minstens twee keer! Je moet lachen. Het was dus geen verrassing toen het schilderij er echt niet uitkwam zoals gepland.

Het is nog steeds een geweldig kunstwerk waar ik van hou. Ik had ook genoeg verspilde verf over het hele bureau voor mijn volgende project. Sterker nog, als je ziet hoeveel ik uit al die verspilde verf haal, ga je weer lachen. Het goede nieuws is dat het niet verspild was en dat de hele oefening een waardevolle leermogelijkheid was in het NIET beoordelen van verfvolumes.

Vind je het lastig om te bepalen hoeveel verf je nodig hebt? Heb je een soort handige grafiek die je hebt opgesteld om dat te verfijnen? Dit is een gebied dat ik moet verbeteren!

U kunt de onderstaande diavoorstelling bekijken om afbeeldingen van deze storting te zien, zowel droog als nat, evenals close-ups van details.