Zomer update

  • Geplaatst op
  • Door Maarten
  • 0
Zomer update

Vandaag (en gisteren) leek de zomer ver weg. Juni en juli waren gemiddeld te warm en te nat ten opzichte van de normaal, maar kenden ook een aantal mooie zonnige dagen. Typisch Nederlands zomerweer van het nieuwe klimaat zullen we maar zeggen. De meeste planten hoor je er niet over klagen ;-).

Campagne Justdiggit

In veel andere gebieden op de wereld houdt klimaatverandering juist afname van neerslag in, met nadelige effecten voor mens en natuur tot gevolg. Justdiggit heeft een simpele doch effectieve manier om verwoestijning een halt toe te roepen: het beter vasthouden van regenwater zodat alle neerslag die valt optimaal gebruikt wordt. In dit korte filmpje leggen ze hun werkwijze in twee minuten uit. En voor wie ‘m nog niet gezien heeft, de tv-commercial van Justdiggit vind je hier.
 

Eerste donatie

Zoals bekend gaat voor elke plant die MountGreen verkoopt €1 naar Justdiggit. De balans van de crowdfundingcampagne is inmiddels opgemaakt en de eerste donatie van €719 is een feit. Applaus voor iedereen die daaraan mee heeft betaald! 
 

Tussenstand verzendingen bestelde planten

Inmiddels hebben bijna al onze funders via de e-mail bericht gehad hoe de bestelde planten ontvangen kunnen worden en zijn ruim 300 planten verzonden. Over een maand (begin september) staat de eerstvolgende zending voor abonnees op het programma. Welke soort het is blijft nog even een verrassing maar de planten staan er al mooi bij!
 

Amsterdam Calling

Tijdens de crowdfundingcampagne hebben we een aantal markten bezocht, waaronder de Pure Markt in Amsterdam. Daar werden we verblijd met een bezoekje van Amsterdam Calling. In het filmpje dat ze maakten van de markt zie je onze 3D-printer in actie. Geheel in stijl van deze zomer vallen op de achtergrond dikke regendruppels uit de lucht J. Een fijne augustus gewenst!

-- 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.