Campagne op stoom

  • Geplaatst op
  • 0
Campagne op stoom

Nog ruim 3 weken te gaan en nu al op 94%. De campagne gaat hartstikke goed! Doe mee met de eindsprint, ontvang 20% korting en help ons naar het streefbedrag! Klik op de banner boven in beeld om naar de campagnepagina te gaan. Hieronder vind je de tussenstand van de stemming voor de volgende soort in ons assortiment en foto's van onze (en straks jullie) Giant Sequoia's.

27/5/2016: Campagne Update 2.
Lieve mensen, wat gaat het goed! De eerste 136 funders hebben samen al voor 94% van het doelbedrag besteld. Heel veel dank!! Dit betekent dat we binnenkort een nieuwe soort gaan toevoegen J. Het zal erom spannen. De Gojibes gaat aan de leiding maar wordt op de voet gevolgd door de Ginkgo. Als we bij de 100% zijn wordt de koploper het nieuwe pareltje in ons assortiment. Stemmen kan nog altijd hier. Noemenswaardig zijn de twee suggesties onder “Other”: thee en … medicinale wiet! Dat kon natuurlijk niet uitblijven. We zullen de wetgeving eens raadplegen voor de mogelijkheden ;-).

Ondertussen zijn we volop Sequoia’s aan het kweken. De grootste exemplaren zijn waarschijnlijk eind juni klaar voor verzending. Het is moeilijk voor te stellen dat uit zo’n piepklein zaadje een plantje komt dat uit kan groeien tot een 90 meter hoge boom van ruim 2000 ton... En voor wie denkt: daar heb ik toch helemaal geen ruimte voor in de tuin, is er goed nieuws. De Sequoia kan uitstekend een paar jaar in pot (in de tuin of op het balkon) worden opgekweekt vóórdat hij in de volle grond wordt gezet. Ons plan is om uitplantlocaties in Nederlandse parken en plantsoenen te zoeken voor Sequoia’s vanaf 1.5 meter (een hoogte die in ongeveer 4-5 jaar bereikt kan worden). De uitgeplante bomen komen dan op een digitale kaart, met de namen van de voormalige eigenaren erbij.


Kleine reusjes gebroederlijk naast elkaar

Van 0,005 gram naar 2.000.000.000 gram... (ok, in 3.000 jaar)

Met nog ruim 3 campagneweken te gaan maken we ons op voor een eindsprint. Wat zou het mooi zijn om tot het streefbedrag van €10.000 te komen en een tweede 3D-printer aan te kunnen schaffen! We staan in ieder geval op 12 juni op de Pure markt in het Amsterdamse Amstelpark en met een beetje geluk staan we 7 juni in de krant… We houden je op de hoogte!

-- 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.