Privacy Policy

Wij respecteren je privacy en verwerken je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

 

1. E-mailadres

a. Je e-mailadres wordt gebruikt voor identificatie van je account; voor het verzenden van informatie omtrent de status van je bestelling; en, indien je dit expliciet hebt aangegeven, voor het verzenden van nieuwsbrieven.

b. Wij kunnen je, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits je bij het verstrekken expliciet aan hebt gegeven op de hoogte te willen blijven van aanbiedingen.

 

2. Postadres

Wij gebruiken je postadres of dat van een door jou opgegeven postadres van een derde alleen voor het verzenden van de bestelling die je hebt aangevraagd.

 

3. Telefoonnummer

Wij gebruiken je telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

 

4. Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen indien de gegevensverwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van een met jou gesloten overeenkomst. De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties.

 

5. Veiligheidscriteria

Op de pagina waar je persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.

 

6. Toegang tot je gegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als je toegang wenst tot deze informatie, of je persoonlijke gegevens wenst te verbeteren neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres.

 

7. Contact

Als je wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun je contact opnemen via info[@]mountgreen.nl

 

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden.